Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009- es évi naggyülés

2010.01.06

       A tűzoltó alakulatunk 2009. december 30-án tartotta év-végi nagygyűlését a kultúrotthon nagytermében. A gyűlésen részt vettek a jelenlegi és a veterán tűzoltók, továbbá megtisztelt jelenlétével Gábor László polgármester, Ferencz József alpolgármester és Gábor Ernő  önkormányzati képviselő.

        Az értekezlet Györffy Zsolt katasztrófavédelmi felelős nyitóbeszédévelKép kezdődött majd Szabó Vince parancsnok úr szólt a résztvevökhőz. Ezek után következett a 2009-es évi tevékenységi  beszámoló, majd egy kis betekintő a 2010 évre tervezett rendezvények sorozatába. A beszámolókat követően a veterán tűzoltók személyenként egy- egy díszoklevelet vehettek át, mely által az Önkéntes Tűzoltóalakulat tiszteletbeli tagjai lettek. Szintén díszoklevelet kaptak a polgármester és alpolgármester urak a tűzoltóság fenntartásában végzett munkájukért. A gyűlés végén a leköszönő tűzoltóparancsnok Szabó Vince úr helyett a jelen lévő 19 aktív tűzoltó szavazás útján megválasztotta az Önkéntes Tűzoltóság új parancsnokát és alparancsnokát.

       A szavazatok megszámlálását követően a parancsnok-választásra a következő szavazatok voltak : Györffy Zsolt -15, Ambrus József - 2, Danguly Ervin – 2 szavazat.

     Az alparancsnokságra pedig a következők: Ambrus József – 10, Kovács Géza – 4, Danguly Ervin – 3, Szabó László – 2 szavazat.

A voksok függvényében tehát Györffy Zsolt parancsnok és Ambrus József alparancsnok irányítják a továbbiakban az önkénteseket.