Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagybajomi tűzoltó bál (képek)

2010.03.18

    Március 13-án a nagybajomi Tűzoltó Egyesület meghívására tűzoltó alakulatunk 4 tagja Nagybajomba utazott, hogy részt vegyen a tűzoltó bálon. A kiscsapat csütörtökön este indult útnak és 13 órai utazás után péntek délben érkezett meg Nagybajom városába, amely 800 km-re van Szárhegytől. Megérkezéskor a helyi tűzoltók várták és ezután mindenki elment a szálláshelyére. Délután részt vettek és segédkeztek a báli előkészületekben.

    Szombaton reggel a Kaposvári Városi Hivatásos Tűzoltóságot látogatták meg ahol megismerkedtek az ottani felszerelésekkel és azzal az érzéssel is, hogy milyen 37 m magasan lenni a levegőben miközben csak egy létra kosarában vagy. A látogatás nagyon tanulságos volt, és sok élménnyel gazdagodva térhettek vissza Nagybajomba.

    Este pedig következett az utazásuk oka, hogy részt vegyenek a bálon. A bál nagyon jó hangulatban telt és székely közreműködéses énekléssel ért véget a reggeli órákban. A vasárnap egy kissé nyugodt nap volt, mert mindenki a bál hatása alatt volt. Hétfő reggel indultak útnak.

   Itt szeretnénk megköszönni a nagybajomi tűzoltó barátainknak a meghívást és a vendéglátást.

   A rengeteg élményt reméljük, tudjuk majd viszonozni a májusban esedékes II. Szárhegyi Tűzoltók Napja alkalmával.  

 

A képek megtekintéséhez lépj az alábbi képre:

  

Kép